Adresar na popustu!; Foto: Gradnja/DallE
Aktuelno

Iskoristite akciju do 4.10. i upišite svoju firmu u Adresar portala Gradnja po sniženoj ceni

Za razliku od skupih reklama na Guglu i bustovanja postova na društvenim mrežama, naš Premium paket vam nudi trajnu vidljivost i ciljanu promociju.

Ako želite da vaša firma bude prepoznata i istaknuta u građevinskoj i arhitektonskoj industriji, sada je pravo vreme da se upišete u Adresar Gradnja.rs po sniženoj ceni! Do petka, 4. oktobra, Premium paket je snižen sa 3.900 dinara na samo 3.000 dinara, pružajući vam jedinstvenu priliku za dugoročnu i ciljanu promociju.

Zašto baš Adresar Gradnja.rs?

Portal Gradnja.rs je najposećeniji sajt o arhitekturi, građevinarstvu i dizajnu u Srbiji i regionu, sa hiljadama posetilaca dnevno koji traže stručne savete, inspiraciju i kontakte firmi iz građevinske industrije. Biti deo našeg Adresara znači da se vaša firma ističe tamo gde vas vaši klijenti već traže!

Za razliku od često neisplativih i skupih reklama na Guglu ili bustovanja postova na društvenim mrežama, Premium upis u naš Adresar nudi trajnu prisutnost i promociju bez dodatnih skrivenih troškova. Za jedinstvenu cenu od 3.000 dinara dobijate višestruke pogodnosti koje će povećati vašu vidljivost i omogućiti vam lakši pristup potencijalnim klijentima.

Šta dobijate Premium upisom

  • Isticanje firme u čak 3 kategorije – doprite do šire publike u različitim oblastima.
  • Ubacivanje PDF kataloga – omogućite klijentima lak pristup vašim proizvodima i uslugama.
  • Direktan link do vašeg sajta – olakšajte potencijalnim klijentima da odmah stupe u kontakt sa vama.
  • Pojavljivanje vašeg profila u srodnim tekstovima na portalu Gradnja.rs – budite prisutni tamo gde vas vaši klijenti već traže!
  • Ušteda od 100 evra godišnje – dugoročno smanjite troškove oglašavanja.

Ne propustite ovu priliku da se izdvojite iz konkurencije i predstavite svoju firmu na vodećem portalu za arhitekturu i građevinarstvo u regionu! Naša zajednica broji hiljade stručnjaka, investitora, i krajnjih korisnika koji svakodnevno pretražuju firme i projekte putem Adresara.

Kako da se prijavite?

Posetite Paketi za upisivanje u Adresar, izaberite svoj paket i ubrzo ćemo vam se javiti. Iskoristite akcijsku cenu pre nego što ponuda istekne 4. oktobra.

Promocija traje kratko, zato ne čekajte – upišite se sada i obezbedite sebi dugoročnu i efikasnu marketinšku poziciju po sniženoj ceni.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *